Wat een feest

Wat een feest!! Sinterklaas is weer in het land en ik had de eer om dit in Montfoort vast te leggen!! Al die blije gezichtjes, zo lief 😍.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

En wat kunnen ze zingen

En wat kunnen ze zingen!! Na de foto’s ben ik nog even gebleven, prachtig *kippenvel* Gospelkoor El Shaddai

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Wauw nog meer leuk nieuws 😁.. Nadat KidsTop20 …

Wauw nog meer leuk nieuws 😁.. Nadat KidsTop20 mijn foto’s hadden ontvangen (zoals bijgevoegde foto), kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik de nieuwe vaste fotograaf wil worden 😱 😍😍😍… totaal niet verwacht, echt SUPER gaaf dus jaaa natuurlijk 🀩.. Mijn dag kan niet meer stuk!
Dat kon het sowieso al niet want vandaag een HELEBOEL kindjes voor de camera gehad voor schoolfoto’s van de Montfoort. Graaf Jan Van Montfoort School. Dat was ook echt super!!
Oftewel me=happy 😊.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Wauw wat een dag weer

Wauw wat een dag weer!! vanmorgen werd ik gebeld of ik tijd had om foto’s te maken tijdens de opnames van Kids Top 20!! Uhh jaaa 😍.. dus hup in de auto en daar super gave foto’s gemaakt van hele coole sterren! Wie dat zijn is nog geheim, kijk aanstaande zaterdag en volgende week en dan weet je wie het zijn.. 😁. Rond 15 uur moest ik echt weg want de volgende shoots bij The Human Network stonden op de programma, ook super gaaf weer!
Oftewel, een super leuke dag weer gehad en na 10 uur achter elkaar foto’s maken, nu even nagenieten.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Wat een gave weer gehad. Foto’s maken tijdens het …

Wat een gave weer gehad. Foto’s maken tijdens het bedrijfsfeest van The Human Network bij Holland Evenementen Groep. Wat een leuke dingen waren er te doen. O.a. een rit met de tuk tuk (foto was daarinπŸ˜‰).. zo kom je weer eens ergens 😁😍

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Wat was het fun met deze leuke familie in in het …

Wat was het fun met deze leuke familie in in het Linschoterbos! Ze wilde niet zo “stijfjes” en zichzelf zijn, nou daar hou ik ook van! Jezelf zijn is het allerbelangrijkste 😊. En daar horen ook gekke bekken trekken bij πŸ˜‰

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Wat een heerlijke dagen

Wat een heerlijke dagen!! Zoveel verschillende shoots; zwangerschap, zakelijke profielfotos, paarden pas de deux, bruiloft, 2 keer fam.foto’s in het linschotenbos en vanavond bloklandfeest! En dat in 3 dagen. love my work 😍

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Sinds kort ben ik ook correspondent van de …

Sinds kort ben ik ook correspondent van de ijsselbode, wat super leuk te combineren is met mijn fotografie. Heb jij mijn stuk al gezien in de krant van vandaag? Op de voorpagina staat een stuk van de 24 uur van montfoort en binnen een stuk over de VOM.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Hier word ik zo blij van

Hier word ik zo blij van!!
Gave locatie, mooi licht, lekker stokjes eten ;-), achter bomen verstoppen, hele mooie kinderen en ECHTE lachjes..
Ik kan alleen niet kiezen tussen kleur of zwart-wit. Wat vinden jullie?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest